Inspiratsioonipäev 2024

Esmaspäeval, 19. augustil said kooli ja lasteaia töötajad Lüllemäel kokku, et rääkida üksteisele, kuidas on suvi möödunud ning kuulata kahte inspireeriva inimese lugusid ja loomingut.

Triin Tanilas rääkis ja laulis oma suvisest Lapimaa reisist. Jutuks tulid nii piirutud murakaväljad kui sisemise avastused. Triinul on tulemas autorikontsert sel laupäeval, 24. augustil kell 18.00 Harglas Postimehe Salongis.

Tõnu Karpov on ettevõtja, kes on tegelenud aastakümneid lava-, heli-, valgus- ja videotehnika lahendustega suursündmustel ja väiksematel kultuuriüritustel. Tõnu rääkis meile sellest, kuidas ta jõudis elus protsesside kirjeldamiseni, kuidas see aitab elu lihtsamaks muuta ning kuidas protsesside kirjeldamise täiustamine on tema kirg ja professionaalsuse tööriist.

Tantsisime omavahel ka väravamängu ning tegime vahva ühispildi.

Nüüd valmistume uueks õppeaastaks ehk kolime, sest õppeaasta kaks esimest kuud oleme koolimaja torustike ja radiaatorite remondi tõttu küla peal sõprussuhteid loomas ja erinevates ruumidest inspiratsiooni ammutamas. Samuti käib suur mõtte- ja kirjatöö õppekavaga ning tunniplaan on koostamisel.

Lüllemäe Põhikool